Penne

Met rode groenten

  1. Verwarm de oven voor op 200 ⁰C.
  2. Snijd courgette, ui aubergine en paprika klein. Leg de groenten op een bakplaat met de tenen knoflook en de takjes rozemarijn.
  3. Sprenkel er de helft van de olijfolie overheen, bestrooi de groenten met zout en peper en bak ze 15 minuten in de oven. Keer de groenten, leg de tomaatjes erbij en doe plaats de schaal 5 minuten terug in de oven.
  4. Kook ondertussen de pasta in voldoende water met zout 8-10 minuten of tot hij beetgaar is. Snijd het puntje Port Salut in blokjes.
  5. Giet de pasta af. Doe het terug in de pan met de resterende olie, de kaas, groenten en peterselie. Meng alles goed en doe het geheel in een warme schaal.
  6. Serveer de pasta met warme ciabatta en een salade.

Tip:

Voeg naast de Port Salut ook eens een zachte blauwe kaas toe zoals Magor.

 

 

 

‹ Terug naar overzicht

Ingrediënten

  • Courgette
  • Ui
  • Aubergine
  • Tomaatjes
  • Paprika
  • Knoflook
  • Rozemarijn
  • Olijfolie