Pikante Rolletjes
Van Port Salut en pancetta
- Rol de sneden witbrood dun met een deegroller. Beleg het brood met de Port Salut en snijd de sneden elk in 3 repen.
- Snijd 12 paprika’s doormidden en leg iedere helft aan de bovenzijde van een, elk met kaas belegd, broodreepje. Rol de repen netjes op.
- Doe een plakje pancetta om het broodrolletje en zet het vast met een cocktailprikker.
- Smeer de zijkanten van het broodrolletje in met olijfolie. Leg de rolletjes in een hete grillpan en gril ze tot ze goudbruin en knapperig zijn. Draai ze een keer om.
- Leg ze op een peterselie versierde schaal en serveer direct.
Tip: Een combinatie van Port Salut en geitenkaas is ook erg lekker!
‹ Terug naar overzichtIngrediënten
- Witbrood
- 12 paprika’s
- Pancetta
- Olijfolie
- Peterselie
- Port Salut