Pikante Rolletjes

Van Port Salut en pancetta

  1. Rol de sneden witbrood dun met een deegroller. Beleg het brood met de Port Salut en snijd de sneden elk in 3 repen.
  2. Snijd 12 paprika’s doormidden en leg iedere helft aan de bovenzijde van een, elk met kaas belegd, broodreepje. Rol de repen netjes op.
  3. Doe een plakje pancetta om het broodrolletje en zet het vast met een cocktailprikker.
  4. Smeer de zijkanten van het broodrolletje in met olijfolie. Leg de rolletjes in een hete grillpan en gril ze tot ze goudbruin en knapperig zijn. Draai ze een keer om.
  5. Leg ze op een peterselie versierde schaal en serveer direct.

Tip: 
Een combinatie van Port Salut en geitenkaas is ook erg lekker!

‹ Terug naar overzicht

Ingrediënten

  • Witbrood
  • 12 paprika’s
  • Pancetta
  • Olijfolie
  • Peterselie
  • Port Salut